Клуб на пријатели

Клуб на пријатели

КЛУБ НА ПРИЈАТЕЛИ НА СОС ДЕТСКО СЕЛО МАКЕДОНИЈА

Почитувани пријатели,

Придружете се на КЛУБОТ НА ПРИЈАТЕЛИ НА СОС ДЕТСКО СЕЛО МАКЕДОНИЈА и со редовни месечни или годишни донации по Ваш избор ќе придонесете за подобри услови на живот и сигурна иднина  на децата без родители и родителска грижа. Во моментов во СОС ДЕТСКО СЕЛО се згрижени 84 деца без родители и родителска грижа на кои им е потребна Вашата поддршка.
ВАШATA ДОНАЦИЈА  ЌЕ БИДЕ ЗНАЧАЕН ПРИДОНЕС ЗА СЕКОЈДНЕВИЕТО НА ОВИЕ ДЕЦА И ЌЕ ПРОМЕНИ НЕЧИЈ ЖИВОТ !

НАШАТА МИСИЈА НЕКА БИДЕ И ВАША: ТОПОЛ ДОМ И ГРИЖА ЗА СЕКОЕ ДЕТЕ!

БИДИ И ТИ ПРИЈАТЕЛ НАШ! ДОНИРАЈ СОГЛАСНО ТВОИТЕ МОЖНОСТИ И ВКЛУЧИ СЕ ВО КЛУБОТ НА ПРИЈАТЕЛИ:

ЗА ПРАВНИ ЛИЦА ЗА ФИЗИЧКИ ЛИЦА

ПОВЕЌЕ ЗА КЛУБОТ НА ПРИЈАТЕЛИ