Архива на новости
Донирајте
Помогни и ти!
Клуб на
пријатели
Компании
Прирачник за донации
Проекти
Најнови проекти

Оглас за семеен советник

Приватната установа СОС Детско село Скопје која обезбедува топол дом и грижа за деца и млади без родители и родителска грижа прави и превенција на деца и младинци од губење на грижата на своите биолошки родители, огласува едно работно место на определено време во Програмата за социјална превенција.Во склоп на СОС програмата за превенција од запоставување на грижата за децата во примарни/биолошки семејства, функционира Советодавен центар за родители и деца во населбата Шуто Оризари, Скопје, каде за успешно реализирање на активностите потребен ни е 1 Семеен советник на определено време:

СЕМЕЕН СОВЕТНИК (CASEWORKER)

Целиот оглас може да го погледнете овде.

Огласот е отворен до 16.09.2018, а вашата професионална биографија и мотивациско писмо ги очекуваме на мејл адресата: kariera@sos.org.mk.