Трчај со срце

Купи километри на Skopje Run 10K за себе или за десетиците амбасадори затоа што #СекојКилометарЗначи за СОС Детско село
Трчањето во Скопје станува секојдневие, а време е хуманоста да го достигне истото ниво со #СекојКилометарЗначи!

Прочитај повеќе...

14
СЕП
2018

Оглас за семеен советник

Приватната установа СОС Детско село Скопје која обезбедува топол дом и грижа за деца и млади без родители и родителска грижа прави и превенција на деца и младинци од губење на грижата на своите биолошки родители, огласува едно работно место на определено време во Програмата за социјална превенција.Во склоп на СОС програмата за превенција од запоставување на грижата за децата во примарни/биолошки семејства, функционира Советодавен центар за родители и деца во населбата Шуто Оризари, Скопје, каде за успешно реализирање на активностите потребен ни е 1 Семеен советник на определено време:

СЕМЕЕН СОВЕТНИК (CASEWORKER)


Прочитај повеќе...

11
СЕП
2018

Повик за креирање на портфолио на услуги

 СОС Детско село Македонија идентификуваше потреба од креирање на портфолио на услуги со цел подобрување на квалитетот на услугите, зајакнување на пристапот и унифицрање на практиките во секојдневната работа.

Прочитај повеќе...

11
ЈУЛ
2018
Сите новости >>

Оглас за семеен советник

Приватната установа СОС Детско село Скопје која обезбедува топол дом и грижа за деца и млади без родители и родителска грижа прави и превенција на деца и младинци од губење на грижата на своите биолошки родители, огласува едно работно место на определено време во Програмата за социјална превенција.Во склоп на СОС програмата за превенција од запоставување на грижата за децата во примарни/биолошки семејства, функционира Советодавен центар за родители и деца во населбата Шуто Оризари, Скопје, каде за успешно реализирање на активностите потребен ни е 1 Семеен советник на определено време:

СЕМЕЕН СОВЕТНИК (CASEWORKER)

Целиот оглас може да го погледнете овде.

Огласот е отворен до 16.09.2018, а вашата професионална биографија и мотивациско писмо ги очекуваме на мејл адресата: kariera@sos.org.mk.